Saturday, October 4, 2014

nafas baru .


dan tentunya aku faham , ada manusia - manusia diluar sana yang bersosek-sosek mengatakan , " huwaaaaa .. cik LANGIT dah buat update terbaru ... !! " dan seterusmya dipostkan ke twitter dan grup wasap without planning . haha . *iklan semata*

Tarik nafas . lepas . 

dan akhirnya , tangan kembali menaip setelah sekian lama mengumpul mood untuk menulis . Ohh , mohon faham . semester tiga sangat membuatkan diri ini terkejar-kejar dan tak menang tangan untuk menaip difacebook , twitter dan teristimewanya , BLOG .. T.T

maka , keluarlah sosek sosek mengatakan ..

" sibuknya .. cik LANGIT .. "

" Lama menghilang .. mana nyorok .. ? "

" dah bersuami ka .. ? sibok ja manjang .. ? "

* yg atas nii rekaan sendiri .. * haha .

actually , kita belum cukup sibuk kalau kita kata kita sibuk . entoh lerr eden buat amende je semester 3 nii . meby sebab banyak gerak kerja dan assgnment yg bertimbun , membuatkan , hari cuti benar benar hari cuti . 

so , minta maaf teramat kalau mengabaikan blog ni dan mengabaikan engkorang . well , ta jumpa muka ke muka , doa ke doa tuu kan ternyata lebih sawit . *peace*

sampai sini dulu sebab aku hanya nak meninggalkan jejak . haha . chiosss .


******************************
" hati kita nii ada dua bahagian .. satu digunakan untuk kita bercakap , 
dan sebahagian yang lain digunakan untuk kita berzikir ..
Rasulullah guna kedua-dua bahagian hati , 
agar ketika bercakap ,
tak melaghakan dan tak menipu .. "
- kakak -



Tak feel laa masuk SYURGA nafsi-nafsi . Kita masuk sesame dehh ^_^v

2 comments:

Anonymous said...

Wowwww ~ cik langit dah ade kakak :-P

Anonymous said...

Ups.

Anon datang utk stalker ~~


Weeeee weeeeee *menari*

permata aty mama abah

Daisypath Happy Birthday tickers